BESPLATNA ISPORUKAza porudžbine veće od 4.000 DIN

Korpa

Your Cart is Empty

Povratak u Prodavnicu

Extreme maca tricolor med

Extreme maca tricolor med je med sa dodatkom ekstrakta sve tri vrste peruanske biljke Maca.

U sebi sadrži jednak procenat sve tri organske peruanske make: crvene, crne i zlatne.

Ekstrakt guarane koji koristimo kao dodatak u ovom našem proizvodu poseduje Sertifikat koji potvrđuje njegovo organsko poreklo.

Maka je najpoznatiji adaptogen, te se koristi za jačanje libida, povećanje plodnosti, hormonalni balans, podizanje nivoa energije i jačanje imunteta. Crvena maka je poznata kao najbolji adaptogen za žene, crna za muškarce, a zlatna je izbor za starije osobe.

Kombinacijom sve tri vrste organske make dobija se najpotentniji oblik proizvoda.

Maka se može svrstati u adaptogene i deluje slično žen-šenu, reiši prečurki, ašvagandi i drugim medicinskim biljkama. Za razliku od biljaka koje sadrže kofein, maka podiže budnost, ali nema supstance sa stimulativnim dejstvom na centralni nervni sistem, već pokreće rad hormona. Adaptogene biljke su jedne od najvažnijih biljaka za današnji moderan način života – jer se suprotstavljaju raznim fizičkim, hemijskim ili biološkim izvorima stresa tako što povećavaju sveopštu otpornost na nespecifičan način, omogućavajući organizmu da se adaptira na stresne okolnosti. Ne samo što promažu u borbi protiv posledica dugoročne izloženosti umerenog stresa, već deluju i kao tonik, stimulišuči imunitet i poboljšavajući generalni osečaj dobrog stanja tela.

Korpa

Your Cart is Empty

Povratak u Prodavnicu