Kako dekristalizovati med?
KRISTALIZACIJA MEDA JE NORMALNA POJAVA KOJA SE DOGAĐA U SVIM VRSTAMA MEDA. Mogućnost kristalizacije je manja, što je sadržaj vode u medu veći.Gušće vrste meda zasićenije su prirodnim grožđanim šećerima i time su sklonije bržoj kristalizaciji. Bagremov med, na primer, retko stanje može da zadrži i do tri godine, dok livadski kristališe već za tri …
Reportaža lista „Zrenjanin“ o nama, avgust 2019.
Kliknite na donju sliku za pristup kompletnoj reportaži na portalu lista „Zrenjanin“:
Pčelari za primer. Članak na portalu „Domaćinska kuća“ maj 2020
„Rekla bih da je to bila ljubav na prvi pogled i nisam ni slutila da će se pčelarenje pretvoriti u moju strast. Često me pitaju da li je teško raditi na pčelinjaku, da li je naporno to što obilazim sajmove i pčelarske manifestacije širom Srbije. Nije mi teško, jer to je naš život i put. …
Pčelari za primer. Članak na portalu „Domaćinska kuća“ maj 2020Više o ovome…
Gostovanje u TV emisiji AGROČAS
Celu emisiju u kojoj gostuje naš direktor Zlatomir Tomić možete pogledati na sledećem linku:
Reportaža o nama, portal „I love Zrenjanin“ april 2019
Kliknite na donju sliku za kompletnu reportažu:
Biljana Tomić povodom svetskog dana pčela za Pčelarski savez Slovenije
Kliknite na sledeći link za video: https://www.facebook.com/CebelarskaZvezaSlovenije/posts/1412391272282181