BESPLATNA ISPORUKAza porudžbine veće od 4.000 DIN

Korpa

Your Cart is Empty

Povratak u Prodavnicu

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Pažnja: molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Apis plus doo internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). Apis plus doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu Apis plus doo, vlasništvo su Apis plus doo i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike Apis plus prodavnice (www.apisplus.rs) i internet sajtova na navedenoj adresi.
Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate navedena pravila i uslove korišćenja koji mogu biti ažurirani bez prethodne najave i obaveštenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pogledate.

Sadržaj internet sajta i autorska prava

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta.
Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda sa vašim potrebama, u smislu kapaciteta, veličina, dimenzija i sl.

Administratori Apis plus doo prodavnice (www.apisplus.rs) konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanju tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe i da one mogu da prikažu i artikle koje nisu uključeni u ponuđenu cenu.

Zbog velikog broja artikala je nemoguće konstanto pratiti lager tako da morate da budete svesni da postoji mogućnost da naručeni proizvod trenutno ili permanento nemamo u ponudi, iz istog razloga Vas savetujemo da telefonom proverite dostupnost određenog artikla u slučaju da želite lično da dođete  u naš maloprodajni objekat i da kupite određeni proizvod.

Vaš korisnički nalog

Korišćenje našeg internet sajta ili nekih njegovih delova zahteva da se registrujete, odnosno da otvorite vaš korisnički nalog. Ako koristite naš internet sajt odgovorni ste za održavanje poverljivosti vašeg korisničkog naloga i lozinke na vašem kompjuteru, a samim tim se slažete da prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim korisničkim nalogom i lozinkom.

Ako sumnjate u bezbednost vašeg korisničkog naloga, odnosno lozinke molimo vas da što pre obavestite  administratora sajta slanjem poruke na email adresu prodaja@apisplus.rs. Apis plus doo prodavnica (www.apisplus.rs) nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu neovlašćenim korišćenjem vašeg korisničkog naloga.

Ograničena odgovornost

Internet sajt i kompanija koja posluje na sajtu (Apis plus doo) ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom naše kompanije. Takođe ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove zamene, troškove poslovnih prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta.

Dostupnost internet sajta

Apis plus doo prodavnica (www.apisplus.rs) zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika, usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da Apis plus doo prodavnica (www.apisplus.rs) nije odgovorna prema Vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela.

Ako imate dodatna pitanja o našim uslovima korišćenja molimo Vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte na prodaja@apisplus.rs

Podaci o trgovcu

Pun naziv pravnog subjekta: APIS PLUS DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU JARKOVAC
Skraćeno poslovno ime: APIS PLUS DOO JARKOVAC
Delatnost i šifra delatnosti: 0149 – uzgoj ostalih životinja
Ogranak Apis plus e-prodaja Jarkovac 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Matični broj: 21448087
Poreski broj (PIB):111243564
Poštanska adresa: Trg dr. Stanislava Bukurova 3, Jarkovac, Sečanj, 23250, Srbija
Web adressa: www.apisplus.rs
Kontakt telefon: +381 (0)69 1 857 017 
Kontakt email: prodaja@apisplus.rs

Korpa

Your Cart is Empty

Povratak u Prodavnicu